Tietoa henkilötietojesi käsittelystä meillä.

1. Rekisterinpitäjä
Witt Hvidevarer on sinulta saamiemme henkilötietojen rekisterinpitäjä. Löydät yhteystietomme alta.
Witt Hvidevarer A/S
Gødstrup Søvej 10
DK-7400 Herning
Tanska
CVR-nro: 2098 1076
Puhelinnumero: +45 7025 2323
Sähköposti: info@witt.fi
Henkilötietoja koskevien kysymysten yhteyshenkilö: Morten Baun

2. Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus ja perusta
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavaa tarkoitusta varten:
Henkilötietojen keräyksen tarkoitus on yksinomaan lähettää tarvikesarja. Henkilötietojasi ei käytetä markkinointiyhteyksissä. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta perustuu 27. huhtikuuta 2016 annetun EU:n tietosuojadirektiivin 6 artiklan b-kohtaan.

3. Henkilötietojen kategoriat
Käsittelemme sinua koskevia yleisiä henkilötietoja, niihin kuuluvat:
Nimi, osoite ja kuitti.

4. Vastaanottaja tai vastaanottajien kategoriat
Välitämme henkilökohtaisia tietojasi edelleen tietojenkäsittelijällemme Jotform Inc:lle. Jotform Inc:lla on omat palvelimet EU:ssa, tarkemmin Saksassa, eikä tietojasi siirretä kolmansiin maihin, kuten Yhdysvaltoihin.

5. Mistä tietosi ovat peräisin
Witt Hvidevarer A/S ei kerää sinusta mitään muuta tietoa kuin ne, jotka olet itse täyttänyt lomakkeeseen varustesetin lähetystä varten.

6. Henkilötietojesi tallentaminen
Säilytämme henkilötietosi 5 vuotta Tanskan kirjanpitolain 10. pykälän 1. kappaleen mukaisesti.

7. Oikeus peruuttaa suostumus
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi. Tämän voit tehdä ottamalla yhteyden yllä kohdassa 1 ilmoitettuun yhteyshenkilöön.
Oikeus varustesarjaan raukeaa suostumuksen peruutukseen, koska emme pysty lähettämään varustesarjaa, kun meillä ei ole nimeä ja osoitetta.
Palautusoikeus lakkaa, kun suostumus peruutetaan, koska meillä sen seurauksena ei ole mahdollisuutta valvoa, että peruutusoikeus aktivoitiin oikeana ajankohtana.

8. Sinun oikeutesi
Sinulla on useita tietosuojasta annetun asetuksen mukaisia oikeuksia liittyen sinua koskevien tietojen käsittelyyn. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä.
Oikeus nähdä tiedot (tiedonsaantioikeus)
Sinulla on oikeus tarkastaa tiedot, joita käsittelemme sinusta, sekä joitain lisätietoja.
Oikaisuoikeus (korjaus)
Sinulla on oikeus saada sinusta olevat väärät tiedot korjatuksi.
Poisto-oikeus
Erityistapauksissa sinulla on oikeus poistattaa sinua koskevat tiedot ennen kuin meillä tehdään normaali yleinen poisto.
Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on joissain tapauksissa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos sinulla on oikeus käsittelyyn rajoitetusti, voimme jatkossa käsitellä vain tietoja – tallennusta lukuun ottamatta – suostumuksellasi, tai oikeuden vaatimuksia, täytäntöönpanoa tai puolustusta varten tai henkilön tai tärkeiden yhteiskunnallisten etujen suojaamiseksi.
Kielto-oikeus
Sinulla on joissain tapauksissa oikeus kieltää meidän suorittama tai oikeudellinen henkilötietojesi käsittely. Voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin.
Oikeus välittää tietoa (tietojen siirrettävyys)
Sinulla on joissakin tapauksissa oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä ja yleisesti käytössä olevassa koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää tällaisia henkilötietoja rekisteristä toiseen esteettömästi.
Voit lukea lisää oikeuksistasi Tietosuojavaltuutetun rekisteröityjä henkilöitä koskevista ohjeista, jotka löydät osoitteesta www.tietosuoja.fi

9. Valitus tietosuojavaltuutetulle
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.tietosuoja.fi.

KAMPANJA