Oplysning om vores behandling af dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig
Witt Hvidevarer er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.
Witt Hvidevarer A/S
Gødstrup Søvej 9
7400 Herning
CVR-nr.: 2098 1075
Tlf-nr.: +45 7025 2323
Mail: info@witt.dk
Kontaktperson ved spørgsmål angående persondata: Morten Baun

2. Formålet med og retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:
Formålet med indsamlingen af personoplysninger er udelukkende at fremsende et tilbehørssæt. Dine personoplysninger vil ikke blive brugt i en markedsføringssammenhæng.
Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af EU’s databeskyttelsesforordningen af 27. april 2016 artikel 6 litra b.

3. Kategorier af personoplysninger
Vi behandler almindelige personoplysninger om dig, disse inkluderer:
Navn, adresse og kvittering for køb af iRobot Roomba 960.

4. Modtagere eller kategorier af modtagere
Vi videregiver dine personoplysninger til vores databehandler Jotform Inc. Jotform Inc. har dedikerede servere i EU, nærmere bestemt Tyskland, og dine data vil derfor ikke bliver overført til tredjelande, herunder USA.

5. Hvor dine oplysninger stammer fra
Witt Hvidevarer A/S indhenter ikke yderligere oplysninger om dig, end de oplysninger du selv indtaster i formularen for at aktiverer din returret.

6. Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer dine personoplysninger i 5 år jf. bogføringslovens § 10 stk. 1.

7. Retten til at trække samtykke tilbage
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.
Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.
Retten til tilbehørssættet bortfalder ved tilbagetrækkelse af samtykke, da vi efterfølgende ikke har mulighed for at fremsende tilbehørssættet da vi ikke har navn og adresse.

8. Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.
Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

9. Klage til datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

KAMPAGNE

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä meillä.

1. Rekisterinpitäjä
Witt Hvidevarer on sinulta saamiemme henkilötietojen rekisterinpitäjä. Löydät yhteystietomme alta.
Witt Hvidevarer A/S
Gødstrup Søvej 10
DK-7400 Herning
Tanska
CVR-nro: 2098 1076
Puhelinnumero: +45 7025 2323
Sähköposti: info@witt.fi
Henkilötietoja koskevien kysymysten yhteyshenkilö: Morten Baun

2. Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus ja perusta
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavaa tarkoitusta varten:
Henkilötietojen keräyksen tarkoitus on yksinomaan lähettää tarvikesarja. Henkilötietojasi ei käytetä markkinointiyhteyksissä. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta perustuu 27. huhtikuuta 2016 annetun EU:n tietosuojadirektiivin 6 artiklan b-kohtaan.

3. Henkilötietojen kategoriat
Käsittelemme sinua koskevia yleisiä henkilötietoja, niihin kuuluvat:
Nimi, osoite ja kuitti.

4. Vastaanottaja tai vastaanottajien kategoriat
Välitämme henkilökohtaisia tietojasi edelleen tietojenkäsittelijällemme Jotform Inc:lle. Jotform Inc:lla on omat palvelimet EU:ssa, tarkemmin Saksassa, eikä tietojasi siirretä kolmansiin maihin, kuten Yhdysvaltoihin.

5. Mistä tietosi ovat peräisin
Witt Hvidevarer A/S ei kerää sinusta mitään muuta tietoa kuin ne, jotka olet itse täyttänyt lomakkeeseen varustesetin lähetystä varten.

6. Henkilötietojesi tallentaminen
Säilytämme henkilötietosi 5 vuotta Tanskan kirjanpitolain 10. pykälän 1. kappaleen mukaisesti.

7. Oikeus peruuttaa suostumus
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi. Tämän voit tehdä ottamalla yhteyden yllä kohdassa 1 ilmoitettuun yhteyshenkilöön.
Oikeus varustesarjaan raukeaa suostumuksen peruutukseen, koska emme pysty lähettämään varustesarjaa, kun meillä ei ole nimeä ja osoitetta.
Palautusoikeus lakkaa, kun suostumus peruutetaan, koska meillä sen seurauksena ei ole mahdollisuutta valvoa, että peruutusoikeus aktivoitiin oikeana ajankohtana.

8. Sinun oikeutesi
Sinulla on useita tietosuojasta annetun asetuksen mukaisia oikeuksia liittyen sinua koskevien tietojen käsittelyyn. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä.
Oikeus nähdä tiedot (tiedonsaantioikeus)
Sinulla on oikeus tarkastaa tiedot, joita käsittelemme sinusta, sekä joitain lisätietoja.
Oikaisuoikeus (korjaus)
Sinulla on oikeus saada sinusta olevat väärät tiedot korjatuksi.
Poisto-oikeus
Erityistapauksissa sinulla on oikeus poistattaa sinua koskevat tiedot ennen kuin meillä tehdään normaali yleinen poisto.
Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on joissain tapauksissa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos sinulla on oikeus käsittelyyn rajoitetusti, voimme jatkossa käsitellä vain tietoja – tallennusta lukuun ottamatta – suostumuksellasi, tai oikeuden vaatimuksia, täytäntöönpanoa tai puolustusta varten tai henkilön tai tärkeiden yhteiskunnallisten etujen suojaamiseksi.
Kielto-oikeus
Sinulla on joissain tapauksissa oikeus kieltää meidän suorittama tai oikeudellinen henkilötietojesi käsittely. Voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin.
Oikeus välittää tietoa (tietojen siirrettävyys)
Sinulla on joissakin tapauksissa oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä ja yleisesti käytössä olevassa koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää tällaisia henkilötietoja rekisteristä toiseen esteettömästi.
Voit lukea lisää oikeuksistasi Tietosuojavaltuutetun rekisteröityjä henkilöitä koskevista ohjeista, jotka löydät osoitteesta www.tietosuoja.fi

9. Valitus tietosuojavaltuutetulle
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme henkilötietojasi. Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.tietosuoja.fi.

KAMPANJA

Opplysning om vår behandling av dine personopplysninger.

1. Dataansvarlig
Witt Hvidevarer er dataansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som vi har mottatt om deg. Du finner våre kontaktopplysninger nedenfor.
Witt Hvidevarer A/S
Gødstrup Søvej 11
DK – 7400 Herning
Danmark
CVR-nr.: 2098 1077
Tlf-nr.: +45 7025 2323
Mail: info@witt.no
Kontaktperson ved spørsmål angående persondata: Morten Baun

2. Formålet med og rettsgrunnlaget for behandling av dine personopplysninger
Vi behandler dine personopplysninger til følgende formål:
Formålet med innhenting av personopplysninger, er utelukkende å sende et tilbehørssett. Dine personopplysninger vil ikke bli brukt i en markedsføringssammenheng.
Rettsgrunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger følger EU’s databeskyttelsesforordningen av 27. april 2016 artikkel 6 litra b.

3. Kategorier av personopplysninger
Vi behandler vanlige personopplysninger om deg og disse inkluderer:
Navn, adresse og kvittering for kjøp av iRobot Roomba 960.

4. Mottagere eller kategorier av mottagere
Vi gir dine personopplysninger videre til vår databehandler Jotform Inc. Jotform Inc. Har dedikerte servere i EU, nærmere bestemt i Tyskland, og dine data vil derfor ikke bli overført til tredjeland, herunder USA.

5. Hvor informasjonen din kommer fra
Witt Hvidevarer A/S samler ikke tilleggsinformasjon om deg enn informasjonen du oppgir i skjemaet for å sende et tilbehørsset.

6. Oppbevaring av dine personopplysninger
Vi oppbevarer dine personopplysninger i 5 år jf. den danske Bokføringslov § 10 stk. 1.

7. Retten til å trekke tilbake samtykket
Du har til enhver tid rett til å trekke tilbake ditt samtykke. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss på de kontaktopplysningene, som fremgår ovenfor, i punkt 1.
Retten til tilbehørssettet bortfaller ved tilbaketrekking av samtykke, da vi dermed ikke har mulighet til å sende tilbehørssettet da vi ikke har navn og adresse.
Returretten bortfaller ved tilbaketrekking av samtykke, da vi deretter ikke har mulighet for å kontrollerer at returretten ble aktivert innenfor tidsfristen.

8. Dine rettigheter
Du har etter databeskyttelsesforordningen en rekke rettigheter i forhold til vår behandling av opplysninger om deg. Hvis du vil gjøre bruk av dine rettigheter må du kontakte oss.
Rett til å se opplysninger (innsiktsrett)
Du har rett til å få innsikt i de opplysningene som vi behandler om deg, samt en rekke ytterligere opplysninger.
Rett til endring (rettelse)
Du har rett til å få uriktige opplysninger om deg selv rettet.
Rett til sletting
I spesielle tilfeller har du rett til åt få slettet opplysninger om deg, innen tidspunktet for vår vanlige, generelle sletning inntreffer.
Rett til begrensning av behandling
Du har i visse tilfeller rett til å få behandlingen av dine personopplysninger begrenset. Hvis du har rett til å få begrenset behandlingen, kan vi fremover kun behandle opplysningene – bortsett fra oppbevaring – med dit samtykke, eller med henblikk på at rettskrav kan fastlegges, gjøres gjeldende eller forsvares, eller for å beskytte en person eller viktige samfunnsinteresser.
Rett til innsigelse
Du har i visse tilfeller rett til å gjøre innsigelser mot vår eller lovlig behandling av dine personopplysninger. Du kan også gjøre innsigelser mot behandling av dine opplysninger til direkte markedsføring.
Rett til å transmittere opplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfeller rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format samt å få overført disse personopplysningene fra én dataansvarlig til en annen uten hindring.
Du kan lese mere om dine rettigheter i Datatilsynets veiledning om de registrertes rettigheter, som du finner på www.datatilsynet.dk.

9. Klage til datatilsynet
Du har rett til å sende en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.

KAMPANJE